Werkwijze & Investering

Op deze pagina vertel ik wat meer over mijn werkwijze en tarieven. Ik hou van een persoonlijke aanpak, daarom gaat aan elke opdracht een kennismaking vooraf. Bij een shoot doen we dit vaak telefonisch en bij grotere opdrachten zoals trouwfotografie of ontwerp nodig ik jullie bij mij thuis uit! In dit gesprek bespreken we je wensen en leer ik je graag wat meer kennen. Dit helpt mij om de opdracht zo goed mogelijk uit te voeren en een product af te leveren wat helemaal bij jou past.


Meteen naar de werkwijze en tarieven voor:

lovestories | familiestories | trouwfotografie| geboortekaartje | weddingstationary | zakelijke fotografie & ontwerp


FOTOGRAFIE 
Ben je op zoek naar vrolijke, kleurrijke fotografie van je bruiloft, van jou en je lief, je gezin, of wil je een mooi portret van jezelf? Leuk! We plannen een datum en zoeken een mooie locatie uit. Tijdens de fotosessie stel ik je op je gemak en creëer ik een relaxte, ongedwongen sfeer. Hierdoor ontstaan de beste foto’s! 🙂 Voorafgaand aan de shoot stuur ik je een pdf met kledingtips!


T r o u w f o t o g r a f i e

Speciaal voor bruidsparen heb ik een trouwbrochure gemaakt, waarin ik je meer vertel over mijn werkwijze en tarieven. Stuur me een berichtje als je hier geïnteresseerd in bent, dan zorg ik dat de brochure jouw kant op komt! Prijzen voor trouwfotografie starten vanaf € 1195,-


L o v e s t o r i e s

↠ Een shoot van 1 – 1,5 uur op een locatie naar keuze

↠ Minimaal 35 foto’s aangeleverd op hoge resolutie

↠ Een persoonlijke galerij waar je de foto’s kunt bekijken en downloaden

↠ Achteraf ontvang je een mini verrassingsalbum van mij cadeau

↠ Reiskosten 0,30 ct per km

€ 235,-


f a m i l y s t o r i e s

↠ Een shoot van 1 – 1,5 uur bij jullie thuis of op een locatie naar keuze

↠ Minimaal 35 foto’s aangeleverd op hoge resolutie

↠ Een persoonlijke galerij waar je de foto’s kunt bekijken en downloaden

↠ Achteraf ontvang je een mini verrassingsalbum van mij cadeau

↠ Reiskosten 0,30 ct per km

€ 235,-


G E B O O R T E K A A R T J E

Verwachten jullie een kindje en zijn jullie op zoek naar een mooi op maat gemaakt geboortekaartje? Ik help jullie hier graag bij! Na een kennismakingsgesprek ga ik aan de slag met het ontwerpen van 2 a 3 kaartjes. Omdat ik het belangrijk vind dat het kaartje helemaal bij jullie past, plannen we tussendoor een aantal bespreeksessies in waarin jullie feedback kunnen geven op de ontwerpen. Zodra het kindje geboren is, maak ik het kaartje af met de definitieve gegevens en bestel ik het drukwerk ( en eventueel enveloppen) voor jullie)

€ 295,- *

* Exclusief kosten voor het drukwerk & enveloppen


T R O U W H U I S S T I J L

Op zoek naar een toffe trouwhuisstijl voor je bruiloft? Denk aan: Een trouwkaart, save the date, menukaartjes, dagplanning, trouwlogo, liturgie etcetera. Inmiddels heb ik al veel bruidsparen blij mogen maken met mooie op maat gemaakte weddingstationary. Speciaal voor bruidsparen heb ik een trouwbrochure gemaakt, waarin ik je meer vertel over mijn werkwijze en tarieven. Stuur me een berichtje als je hier geïnteresseerd in bent, dan zorg ik dat de brochure jouw kant op komt! Prijzen voor het ontwerp van een trouwhuisstijl starten vanaf € 250,-


Z A K E L I J K

Ook kan ik je helpen met de visuele uitstraling van je bedrijf. Denk hierbij aan het ontwerp van een visuele identiteit, een logo, content voor je online kanalen of bijvoorbeeld toffe ansichtkaarten. Ook voor fotografie van je product of van jou als ondernemer kun je bij mij terecht. Stuur me een mailtje voor meer informatie!