Trouwhuisstijl | Gijsbert & Janneke

De trouwhuisstijl van Gijsbert en Janneke is er eentje waar ik met heel veel plezier aan heb gewerkt!

Het is zo’n mooi geheel geworden bij elkaar. Tegenwoordig is het mogelijk om je drukwerk in elke gewenste vorm te laten stansen. Bij deze trouwhuisstijl hebben we de bovenkant van de trouwkaart rond gemaakt en dat is zo moooooi geworden!

Komende herfst trouwen Gijsbert en Janneke en ik mag er bij zijn om hun dag te fotograferen. Ik heb er heel veel zin in!

Zoals je misschien al merkt, word ik er heel blij van als ik geboekt wordt voor zowel het ontwerp als de fotografie op een bruiloft. Ik kan zo al m’n creativiteit kwijt en een eenheid aanbrengen in de stijl van een bruiloft. Doordat ik vooraf al regelmatig contact heb met het bruidspaar, leven we echt samen naar de bruiloft toe. En dat is heel leuk! Voor bruidsparen is het ook handig, want zij hebben te maken met maar 1 aanspreekpunt.

Gaan jullie volgend jaar trouwen en zijn jullie op zoek naar een fotograaf of ontwerper? Laat het me weten door een mailtje te sturen naar info@studiochien.nl, dan stuur ik jullie mijn brochure toe!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.