Reviews

In je eentje voor de camera poseren is best spannend, maar dankzij Annechien voelde het heel natuurlijk. Ze stelde verschillende locaties voor, kwam ter plekke met creatieve ideeën en wist precies de juiste aanwijzingen te geven. Hierdoor vloog de tijd voorbij. Van tevoren hadden we een intakegesprek, maar eigenlijk snapte Annechien vrijwel meteen waar ik naar op zoek was. Het resultaat mag er dan ook wezen. Er zitten zoveel mooie beelden tussen, dat ik bijna niet weet welke ik eerst zal delen op Instagram!

LISA LANGENKAMP


We zijn helemaal fan! Annechien is naast een leuke spontane meid ook een echte professional. Ze weet op een speelse en natuurlijke manier tot de mooiste plaatjes te komen, met onze dochter van 10 maanden erbij leek me dat een hele uitdaging maar zij kreeg haar op haar gemak! Door de relaxte sfeer heb je niet het idee dat je aan het poseren bent maar is het gewoon een super ervaring. En dat er dan nog zulke mooie plaatjes uitkomen… ik heb niet kunnen kiezen. Bedankt voor dat je deze mooie herinnering voor ons hebt vastgelegd, we kijken uit naar de volgende. 

SVEN, LISA & LUNE


De minishoot was een groot succes. Ondanks het feit dat de foto’s in korte tijd moesten worden gemaakt was de sfeer heel ontspannen. Je nam echt de tijd voor ons en hield rekening met onze wensen. Je had een mooie locatie gekozen. En het resultaat was prachtig. Super spontane vrolijke foto’s, met prachtige kleuren. Ook de zwartwit foto’s zijn erg mooi gekozen. Je hebt ons echt vastgelegd zoals we zijn.

Lieve Annechien, super bedankt!

FAMILIE VAN DER WEIJDE


In een korte tijd hele leuke beelden kunnen maken. Je bent leuk met ons dochtertje. Je geeft haar het idee dat ze mee mag doen. Fijn om te zien! We zullen zeker iedereen aanraden om eens een minishoot bij jou te doen.

WILCO, SHARONNA & NOOR


De foto’s van onze minishoot zijn zooo mooi geworden! Vastgelegd precies zoals we zijn. De kleuren, het licht; nog toffer dan tof! We hebben veel gelachen en Annechien stelde ons helemaal op ons gemak. De tijd vloog voorbij, wat we stiekem best jammer vonden.  Nu heerlijk nagenieten van de mooie beelden!

TIEMEN + RENSKE


Annechien,
Bedankt voor de onwijs mooie foto’s die je hebt gemaakt op onze bruiloft! Ze zijn perfect vastgelegd zodat we alle momenten weer kunnen herbeleven. Je bent een super lieve, leuke, spontane meid wat het super gezellig maakte! Dankjewel.

DIRK-JAN + ESTHER


Chien heeft gezorgd voor een waardevolle herinnering door foto’s te maken tijdens mijn zwangerschap en na de geboorte van Siebe. De foto’s zijn echt prachtig geworden. Daarnaast heeft Chien het geboortekaartje voor Siebe ontworpen. Chien heeft goed geluisterd naar onze wensen, meegedacht en uiteindelijk verschillende ontwerpen gemaakt omdat wij het geslacht van ons kindje nog niet wisten. De keuze was uiteindelijk nog moeilijk omdat alles zo mooi was. Het geboortekaartje is prachtig geworden. Onwijs bedankt, je bent een topper!

ROY + ANOUK


We hebben de samenwerking als erg prettig ervaren! Onze trouwkaart was precies wat we in gedachte hadden. Je gaf ons direct vertrouwen en hebt uiteindelijk alles ontworpen én gefotografeerd op de dag zelf! En het eindresultaat mag er zijn. We zijn onwijs blij met de foto’s. Je hebt oog voor de details en de gasten en dat is echt leuk om terug te zien! Kortom dankjewel voor alles!

GIJSBERT + JANNEKE


Zo ontzettend blij met de toffe foto’s die Annechien gemaakt heeft van ons gezin. Ze nam alle tijd en de shoot liep heel ontspannen. Ondanks dat ons oudste zoon er niet zoveel zin in had, zijn er toch nog toffe foto’s van hem en zijn broertje gemaakt. Dankjewel Annechien!

FAMILIE HAK


Lieve Annechien! We zijn je onwijs dankbaar voor de prachtige foto’s! Echt boven verwachting!! We hebben amper gemerkt dat je aanwezig was, zo relaxed maak je foto’s! We hebben genoten, mede dankzij jou! We genoten van je heerlijke enthousiasme en optimisme, alles was goed! Lieve Annechien, je bent een topper!

JACHIN + MARIT


De shoot was top! Door de ontspannen manier waarop je met ons omging was het totaal niet ongemakkelijk! Naast het mooie en leuke resultaat van de fotoshoot was het ook gewoon een erg gezellige middag! Je had zelf leuke ideeën, maar als wij graag iets wilde, was dat ook helemaal prima, waardoor we het resultaat kregen waar we op hoopten! Nogmaals dank je wel, deed het super!

FAMILIE DE JONG


Wat waren we blij met je, Annechien! Een ontspannen sfeer, spontaan en vooral een hele gezellige ochtend hadden we met je.  Je was lief voor Guusje en door dit alles zijn het prachtige foto’s geworden. Bedankt!

FAMILIE KOREVAAR


Wat zijn wij blij met jou Chien, je hebt een prachtig resultaat geleverd van onze bruiloft foto’s. Ook krijgen wij van heel veel gasten te horen dat ze jou zo positief/spontaan en leuk vonden. Dikke complimenten.

PIETER + MARISKA


Een fotoshoot met Annechien is eigenlijk gewoon een feestje! Ze is heerlijk relaxed, waardoor je puur jezelf kunt zijn. Van foto’s die op drie verschillende locaties zijn gemaakt, weet ze een mooie eenheid te maken. Ze voelt helemaal aan wat je wilt, qua kleur en stijl. Alles bij elkaar zorgt dat voor het speciale Studio Chien effect! Ik ben er super blij met de foto’s!

DE STIJLJUF


Annechien,

Ontzettend bedankt voor de mooie foto’s die je gemaakt hebt tijdens onze lovestories shoot. We zijn er hartstikke blij mee en de foto’s zullen altijd heel waardevol voor ons blijven! Alvorens we contact met je opnamen vonden we jouw website en Instagram pagina erg aansprekend, helder professioneel maar ook persoonlijk. Daar kregen wij al gelijk een goed gevoel bij. Het mailcontact wat daarop volgde verliep snel en prettig. Tijdens de foto sessie stelde je ons op ons gemak en was je erg meedenkend. Je enthousiasme en vrolijkheid siert je en werkt aanstekelijk. We gunnen je nog heel veel mooie opdrachten waar je je talent, creativiteit en enthousiasme in kwijt blijft kunnen! Ga zo door!

PAUL + ELISA


Dank je wel voor de mooie foto’s!  Je bent leuk en spontaan en wist onze kinderen (vooral de oudste) op zijn gemak te stellen waardoor ook hij leuk op de foto’s staat. 

FAMILIE DE ROVER


De fotoshoot met Annechien was echt een feestje! We voelden ons gelijk super op ons gemak bij haar.Haar enthousiasme en gezelligheid zorgde ervoor dat wij ook helemaal enthousiast werden en dat zie je ook terug in de foto’s. We zijn dan ook echt super blij met het resultaat!

ELCO + LOTTE


Ik kwam via Instagram terecht op het account van Studio Chien en was gelijk verliefd op de stijl van de foto’s! Op dat moment was ik 8 maanden zwanger en samen met mijn vriend wilden we graag foto’s laten maken om de zwangerschap vast te leggen. Ik heb snel een mailtje gestuurd en binnen no time hadden we een afspraak! Annechien had een perfecte locatie gevonden en uiteindelijk hebben we daar een HELEBOEL supermooie foto’s gemaakt. Daarnaast heeft Annechien ook het geboortekaartje van ons zoontje ontworpen. Het is een origineel en prachtig kaartje geworden, precies wat ik wilde maar wat ik nooit zelf had kunnen bedenken. 

Ze had alles onwijs snel geregeld, zodat ik rustig kon bijgekomen en genieten van ons nieuwe gezinnetje. Ik kan niet wachten om voor volgende projecten en ideeën weer met Annechien samen te werken. Ze reageert snel, is vrolijk en enthousiast en levert hele mooie producten! Alleen maar positief!

SARAH + ANTOINE


Het kennismakingsgesprek met Annechien hebben wij als super relaxt ervaren. Ze is goed voorbereid en neemt je direct mee in haar enthousiasme. Op onze dag heeft ze zich voor de volle 100% ingezet en dat is terug te zien in het resultaat. Ze heeft die dag zowel bij ons als bij onze gasten een hele fijne indruk achter gelaten. Onze foto’s zijn prachtig! We zullen haar bij iedereen aanraden.

Lieve Annechien, alle liefs en veel succes met Studio Chien.

ROBBERT + LISANNE


Lieve Annechien,

Je bent zo’n bizar leuk mens! Zo enthousiast en de positieve energie die je met je mee brengt was voor ons een van de redenen waarom we zo hebben genoten van de wild summer love shoot!

De foto’s zijn zooooo super TOF! Fijne kleuren, mooi licht en spontane momenten. Een bijzonder leuke herinnering aan een avond vol gezelligheid en heel veel lachen!

We hebben enorm genoten en denken met heel veel plezier terug aan deze shoot! Keep up the good work! 

NOAH + BAS


Studio Chien heeft voor ons de save-the-date, de trouwkaart en naamkaartjes ontworpen. Het was een hele fijne samenwerking, waarbij we telkens in overleg steeds dichter bij onze ideale kaart kwamen. Annechien is heel prettig om mee samen te werken en wil er het allerbeste uithalen. We zijn super blij met het resultaat! 

RIK + LOTTE


Ha Annechien,

We hebben het album en de bijbehorende usb-stick en polaroids ontvangen. Wat heb je dat prachtig gemaakt! De hele sfeer van die dag kwam terug toen we er op de bank naar keken. Nogmaals ontzettend bedankt en heel veel succes met Studio Chien.

MARTHE + MAURITS


Wat zijn het mega toffe foto’s geworden, echt briljant! De foto’s zijn zo vrolijk en helder qua kleur en we vinden echt letterlijk elke foto mooi! Je hebt echt een enorm talent.

FAMILIE DE VOS


Wij kwamen op gesprek bij Studio Chien voor een save the date en trouwkaart. Uiteindelijk hebben wij al het ontwerp- en drukwerk voor onze bruiloft door Annechien laten verzorgen. 

Toen we voor het eerst op gesprek kwamen, wisten we niet precies wat we wilden. Echter, door Annechien’s ontwerpen kregen we langzaam een idee wat het moest gaan worden. Uiteindelijk is het perfect geworden. We kregen van iedereen te horen: “dit past echt bij jullie!”. Van liturgie tot kaartjes voor in de goodiebag, alles was in dezelfde style. Het maakte onze dag nog meer af. 

Annechien is een hele enthousiaste en lieve meid. Daarnaast reageert ze snel op berichten, konden we duidelijke afspraken maken, en als we toch nog even last minute een wijziging wilde doorvoeren was dat mogelijk; super fijn! 

Dankjewel voor het bijdragen aan onze droomdag! 

LEAN + JOAN


Lieve Annechien,

Wat een prachtige dag was 16 april 2019. Onze trouwdag die door jouw creatieve vakmanschap op een geweldige unieke manier is vastgelegd. We zijn super blij dat wij jou het vertrouwen hebben gegeven om op deze zonnige dag voor ons zo’n speciale momenten te.hebben vastgelegd. Heel, heel hartelijk dank hiervoor. Studio Chien is voor iedereen een echte aanrader! Klasse! Top!

PETER + TINEKE


Dank je wel voor de leuke, ontspannen shoot en voor alle prachtige foto’s die je hebt gemaakt. De kwaliteit, het licht en de kleuren zijn heel mooi. We zijn er heel erg blij mee! 🙂 Complimenten voor je mooie werk! Nogmaals dank je wel!

JESSE + JOANNE


Annechien, je bent een heel enthousiaste en getalenteerde fotograaf. Als vriendin kennen we haar als open, transparant en enthousiast en dit zie je in haar werk helemaal terug. Ze creëert met haar open, spontane persoonlijkheid een heel ongedwongen setting en sfeer waardoor je je helemaal op je gemak voelt! De liefde en spontaniteit straalt van de foto’s af. Je hebt prachtig werk geleverd en voor ons een mooie blijvende herinnering tastbaar gemaakt. Naar deze foto’s kijken we met een lach op ons gezicht iedere keer weer!

DENNIS + RHODÉ


Hele fijne fotoshoot gehad! Wij vonden het best spannend in het begin, maar je stelde ons enorm op ons gemak. Je bent super vriendelijk en aardig en legt goed uit hoe we moeten gaan staan en waarom etc. De kwaliteit van de foto’s zijn super! Daarnaast hebben we van allerlei vrienden en familie super positieve feedback gehad op de foto’s en vooral op de kwaliteit. Kortom een super ervaring met een super resultaat waar we nog lang van kunnen genieten!

FAMILIE KLEIN


De afgelopen periode heb ik door Studio Chien een nieuw logo, nieuwe huisstijl én een bijpassende trouwbrochure laten ontwerpen. En wauw, wat ben ik daar blij mee! Het is fris, modern en precies passend bij mij! Dat is echt een kwaliteit van Studio Chien. Je wordt echt betrokken bij het gehele proces; je kunt steeds aangeven wat je wel en niet aanspreekt. Het heeft voor mij een prachtig resultaat opgeleverd, waar ik 100% tevreden én trots op ben! Echt een aanrader dus!

WILLEKE TERLOUW FOTOGRAFIE


Lieve Annechien, Ik wil je even zeggen door middel van dit berichtje, wat voor een topper je bent! Alles heb jij uit de kast gehaald voor het ontwerp voor onze trouwkaart en de verdere trouw huisstijl en wat zijn ze gaaf! Met jou samenwerken was erg fijn, jou enthousiasme in je werk en de toewijding naar je klanten is echt heel bijzonder mooi. Ik wil je bedanken voor het hele mooie resultaat van onze kaarten!

ADRIAAN + WILLIANNE