Reviews

Annechien,

Ontzettend bedankt voor de mooie foto’s die je gemaakt hebt tijdens onze lovestories shoot. We zijn er hartstikke blij mee en de foto’s zullen altijd heel waardevol voor ons blijven! Alvorens we contact met je opnamen vonden we jouw website en Instagram pagina erg aansprekend, helder professioneel maar ook persoonlijk. Daar kregen wij al gelijk een goed gevoel bij. Het mailcontact wat daarop volgde verliep snel en prettig. Tijdens de foto sessie stelde je ons op ons gemak en was je erg meedenkend. Je enthousiasme en vrolijkheid siert je en werkt aanstekelijk. We gunnen je nog heel veel mooie opdrachten waar je je talent, creativiteit en enthousiasme in kwijt blijft kunnen! Ga zo door!

PAUL + ELISA


De fotoshoot met Annechien was echt een feestje! We voelden ons gelijk super op ons gemak bij haar.Haar enthousiasme en gezelligheid zorgde ervoor dat wij ook helemaal enthousiast werden en dat zie je ook terug in de foto’s. We zijn dan ook echt super blij met het resultaat!

ELCO + LOTTE


Ik kwam via Instagram terecht op het account van Studio Chien en was gelijk verliefd op de stijl van de foto’s! Op dat moment was ik 8 maanden zwanger en samen met mijn vriend wilden we graag foto’s laten maken om de zwangerschap vast te leggen. Ik heb snel een mailtje gestuurd en binnen no time hadden we een afspraak! Annechien had een perfecte locatie gevonden en uiteindelijk hebben we daar een HELEBOEL supermooie foto’s gemaakt. Daarnaast heeft Annechien ook het geboortekaartje van ons zoontje ontworpen. Het is een origineel en prachtig kaartje geworden, precies wat ik wilde maar wat ik nooit zelf had kunnen bedenken. 

Ze had alles onwijs snel geregeld, zodat ik rustig kon bijgekomen en genieten van ons nieuwe gezinnetje. Ik kan niet wachten om voor volgende projecten en ideeën weer met Annechien samen te werken. Ze reageert snel, is vrolijk en enthousiast en levert hele mooie producten! Alleen maar positief!

SARAH + ANTOINE


Het kennismakingsgesprek met Annechien hebben wij als super relaxt ervaren. Ze is goed voorbereid en neemt je direct mee in haar enthousiasme. Op onze dag heeft ze zich voor de volle 100% ingezet en dat is terug te zien in het resultaat. Ze heeft die dag zowel bij ons als bij onze gasten een hele fijne indruk achter gelaten. Onze foto’s zijn prachtig! We zullen haar bij iedereen aanraden.

Lieve Annechien, alle liefs en veel succes met Studio Chien.

ROBBERT + LISANNE


Lieve Annechien,

Je bent zo’n bizar leuk mens! Zo enthousiast en de positieve energie die je met je mee brengt was voor ons een van de redenen waarom we zo hebben genoten van de wild summer love shoot!

De foto’s zijn zooooo super TOF! Fijne kleuren, mooi licht en spontane momenten. Een bijzonder leuke herinnering aan een avond vol gezelligheid en heel veel lachen!

We hebben enorm genoten en denken met heel veel plezier terug aan deze shoot! Keep up the good work! 

NOAH + BAS


Studio Chien heeft voor ons de save-the-date, de trouwkaart en naamkaartjes ontworpen. Het was een hele fijne samenwerking, waarbij we telkens in overleg steeds dichter bij onze ideale kaart kwamen. Annechien is heel prettig om mee samen te werken en wil er het allerbeste uithalen. We zijn super blij met het resultaat! 

RIK + LOTTE


Ha Annechien,

We hebben het album en de bijbehorende usb-stick en polaroids ontvangen. Wat heb je dat prachtig gemaakt! De hele sfeer van die dag kwam terug toen we er op de bank naar keken. Nogmaals ontzettend bedankt en heel veel succes met Studio Chien.

MARTHE + MAURITS


Wat zijn het mega toffe foto’s geworden, echt briljant! De foto’s zijn zo vrolijk en helder qua kleur en we vinden echt letterlijk elke foto mooi! Je hebt echt een enorm talent.

FAMILIE DE VOS


Wij kwamen op gesprek bij Studio Chien voor een save the date en trouwkaart. Uiteindelijk hebben wij al het ontwerp- en drukwerk voor onze bruiloft door Annechien laten verzorgen. 

Toen we voor het eerst op gesprek kwamen, wisten we niet precies wat we wilden. Echter, door Annechien’s ontwerpen kregen we langzaam een idee wat het moest gaan worden. Uiteindelijk is het perfect geworden. We kregen van iedereen te horen: “dit past echt bij jullie!”. Van liturgie tot kaartjes voor in de goodiebag, alles was in dezelfde style. Het maakte onze dag nog meer af. 

Annechien is een hele enthousiaste en lieve meid. Daarnaast reageert ze snel op berichten, konden we duidelijke afspraken maken, en als we toch nog even last minute een wijziging wilde doorvoeren was dat mogelijk; super fijn! 

Dankjewel voor het bijdragen aan onze droomdag! 

LEAN + JOAN


Lieve Annechien,

Wat een prachtige dag was 16 april 2019. Onze trouwdag die door jouw creatieve vakmanschap op een geweldige unieke manier is vastgelegd. We zijn super blij dat wij jou het vertrouwen hebben gegeven om op deze zonnige dag voor ons zo’n speciale momenten te.hebben vastgelegd. Heel, heel hartelijk dank hiervoor. Studio Chien is voor iedereen een echte aanrader! Klasse! Top!

PETER + TINEKE


Dank je wel voor de leuke, ontspannen shoot en voor alle prachtige foto’s die je hebt gemaakt. De kwaliteit, het licht en de kleuren zijn heel mooi. We zijn er heel erg blij mee! 🙂 Complimenten voor je mooie werk! Nogmaals dank je wel!

JESSE + JOANNE


Annechien, je bent een heel enthousiaste en getalenteerde fotograaf. Als vriendin kennen we haar als open, transparant en enthousiast en dit zie je in haar werk helemaal terug. Ze creëert met haar open, spontane persoonlijkheid een heel ongedwongen setting en sfeer waardoor je je helemaal op je gemak voelt! De liefde en spontaniteit straalt van de foto’s af. Je hebt prachtig werk geleverd en voor ons een mooie blijvende herinnering tastbaar gemaakt. Naar deze foto’s kijken we met een lach op ons gezicht iedere keer weer!

DENNIS + RHODÉ


Hele fijne fotoshoot gehad! Wij vonden het best spannend in het begin, maar je stelde ons enorm op ons gemak. Je bent super vriendelijk en aardig en legt goed uit hoe we moeten gaan staan en waarom etc. De kwaliteit van de foto’s zijn super! Daarnaast hebben we van allerlei vrienden en familie super positieve feedback gehad op de foto’s en vooral op de kwaliteit. Kortom een super ervaring met een super resultaat waar we nog lang van kunnen genieten!

FAMILIE KLEIN


De afgelopen periode heb ik door Studio Chien een nieuw logo, nieuwe huisstijl én een bijpassende trouwbrochure laten ontwerpen. En wauw, wat ben ik daar blij mee! Het is fris, modern en precies passend bij mij! Dat is echt een kwaliteit van Studio Chien. Je wordt echt betrokken bij het gehele proces; je kunt steeds aangeven wat je wel en niet aanspreekt. Het heeft voor mij een prachtig resultaat opgeleverd, waar ik 100% tevreden én trots op ben! Echt een aanrader dus!

WILLEKE TERLOUW FOTOGRAFIE


Lieve Annechien, Ik wil je even zeggen door middel van dit berichtje, wat voor een topper je bent! Alles heb jij uit de kast gehaald voor het ontwerp voor onze trouwkaart en de verdere trouw huisstijl en wat zijn ze gaaf! Met jou samenwerken was erg fijn, jou enthousiasme in je werk en de toewijding naar je klanten is echt heel bijzonder mooi. Ik wil je bedanken voor het hele mooie resultaat van onze kaarten!

ADRIAAN + WILLIANNE