De bruiloft van Jeffrey & Henrianne

De bruiloft van Jeffrey & Henrianne vond ik extra bijzonder om vast te mogen leggen. Henrianne is namelijk een vriendin van me van de middelbare school. (oh en zelfs ook nog een beetje van de basisschool bedenk ik me net) Met een groepje meiden spreken we nog regelmatig af in ons lievelings pannenkoeken restaurant in Dordrecht en dat is altijd mega gezellig. Toen Henrianne aan me vroeg of ik haar bruiloft wilde fotograferen vond ik dat zooo leuk!

Wat was het een relaxte dag! Nadat we foto’s hadden gemaakt in de binnenstad, gaven Jeffrey & Henrianne elkaar het ja-woord in het stadhuis van Delft. Terwijl we met elkaar terugliepen naar de parkeergarage kwamen we een tuktuk tegen en de aardige chauffeur bood aan om het bruidspaar per tuktuk terug naar hun auto te brengen. Totaal niet gepland, maar het kon allemaal; geweldig!

Op een mooie locatie in een prachtig bos in de buurt van Delft werd de rest van het feest gevierd. Na een heerlijke lunch, klaargemaakt door vrienden van Jeffrey, konden de gasten genieten van een lekker bakje koffie gemaakt door een echte barista met koffiekar. Sfeertje toch!

‘S middags was er op de groepsfoto’s na niets gepland en konden de gasten zich vermaken met het spelen van spelletjes. Aan het eind van de middag ging ik samen met Jeffrey & Henrianne nog even het bos in om wat foto’s te maken met het ondergaande zonnetje. Aanrader om te doen op je bruiloft! Dit zorgt voor zulke fijne beelden 🙂

Toen we terugkwamen, zat mijn taak er op en transformeerde ik van fotograaf naar gast. We hebben heerlijk gegeten en ’s avonds genoten van een gezellig jazzbandje! DIT WAS EEN TOPDAG. Geniet van de foto’s! xxx Chien