De bruiloft van Chris & Hanna

Wat een heerlijke dag was de bruiloft van Chris & Hanna. Samen met videograaf Marijn mocht ik hun dag vastleggen. We startten ’s ochtends bij Hanna. Een goede vriendin van Hanna deed haar haar, zo speciaal. Omdat Chris en Hanna dichtbij elkaar wonen gingen we daarna naar Chris waar we ook nog wat details vastlegden. Bij Chris was het een gezellige boel, zijn broer en zussen waren gekomen om hem uit te zwaaien 😉 Vervolgens gingen we naar de fotolocatie, waar Chris & Hanna elkaar voor het eerst zouden ontmoeten. Echt een tip trouwens, om de ‘first look’ op een bijzondere locatie te doen.

Na de shoot hadden we een lunch bij Hanna thuis. Vervolgens de ceremonie en de kerkdienst. Na de dienst ging het feest verder bij Restaurant Den Witten Haen in Dordrecht. Wat een fantastische locatie is dat! Ik kom zelf regelmatig in Dordrecht, maar ik kende deze locatie niet zo goed. Maar echt, trouwen daar!! We maakten daar de groepsfoto’s in hun mooie tuin. Na het diner aan een prachtig gedekte tafel met verse bloemen, zat mijn taak erop.

Lieve Chris & Hanna, ik vond het super dat ik jullie mooiste dag mocht fotograferen! Ik wens jullie heel veel liefde & geluk toe <3

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.